Leven Op Wielen

Geen categorie

26 uur rolstoeltennissen voor Rio

by on Jan.28, 2016, under Geen categorie

v.l.n.r Ruben Spaargaren, Jiske Griffioen, Diede de Groot en Maikel Scheffers

v.l.n.r Ruben Spaargaren, Jiske Griffioen, Diede de Groot en Maikel Scheffers

Zesentwintig uur achter elkaar rolstoeltennissen om aandacht te vragen voor de sport, geld in te zamelen voor Fonds Gehandicaptensport en om budget te creëren voor het paralympisch traject van vier rolstoeltennissers. Op 16 oktober begonnen toptennissers Jiske Griffioen, Maikel Scheffers en aanstormende talenten Diede de Groot en Ruben Spaargaren aan hun “Record4Rio”.

(continue reading…)

Leave a Comment :, , , , , , , , more...

Doorgaan

by on Jun.15, 2011, under Geen categorie

Doorgaan, ja dat is wat we uiteindelijk met ons blog willen. Maar eigenlijk is het leven altijd een kwestie van doorgaan. Na een dieptepunt of vervelende situatie in je leven, moet je uiteindelijk toch de draad weer oppakken. Dat is niet altijd even makkelijk, maar het moet nou eenmaal.

Maargoed, eigenlijk is dit berichtje niet om iemand moraal of iets dergelijks bij te brengen. Nee, dit berichtje is gemaakt om nog maar een keer aandacht te vragen voor de documentaire ‘Doorgaan’ van Tom Poederbach. Het gaat over het Nederlandse rolstoelbasketbalteam. Ik vond het in ieder geval cool om te zien. Daarnaast laat het ook zien dat ook rolstoeltopsport, echt topsport is. Een keer in de week trainen is niet genoeg. Het is met volle overgaaf gaan voor je doel. Kijk nou maar gewoon.

DOORGAAN (WEB DOCU) from Tom Poederbach on Vimeo.

Leave a Comment more...

Even een update

by on Jun.08, 2011, under Geen categorie

Het is al een tijdje stil op het weblog van Levenopwielen, maar dat wil niet zeggen dat we nergens mee bezig zijn. We zijn druk bezig met het bedenken van items en blogs, maar hebben op dit moment helaas te weinig tijd om het uit te werken.

(continue reading…)

1 Comment more...

Pagina's