Leven Op Wielen

Archive for oktober, 2010

Concerten: ervaren of zien?

by on Oct.28, 2010, under Leven op wielen

Je gaat naar een concert en moet kiezen: je ziet veel van het concert maar staat ergens langs de kant of je kunt bij je vrienden blijven en mee feesten. Wat kies jij?

Uitgaan en feesten zijn eigenlijk de leukste dingen die je kunt doen. Of in ieder geval, dat vind ik. Ik hou van een feestje en ik vind het ook tof om naar een concert te gaan. Maar als je leeft op wielen is het bijwonen van een concert soms gewoon ronduit kut.

(continue reading…)

4 Comments :, , , , , , , , more...


Week van de toegankelijkheid – Rolstoelschermen

by on Oct.13, 2010, under Week van de toegankelijkheid

Het is week van de toegankelijkheid, met als thema iets met sport. Voor ons gewoon een excuus om eens wat vette youtube filmpjes te plaatsen!

Schermen is een snelle en sierlijke vechtsport die ook vanuit een rolstoel prima beoefend kan worden. De spelregels zijn vergelijkbaar met de regels van reguliere schermsport. En Garde!

2 Comments :, , more...

Week van de toegankelijkheid – Rolstoelstunts

by on Oct.12, 2010, under Week van de toegankelijkheid

Het is week van de toegankelijkheid, met als thema iets met sport. Voor ons gewoon een excuus om eens wat vette youtube filmpjes te plaatsen!

Vandaag een filmpje met super toffe stunts met een rolstoel.

http://www.youtube.com/watch?v=4u7K8uRllMg
Best link, bij sommige stunts zou je invalide kunnen worden.

Leave a Comment :, , more...

Week van de toegankelijkheid – Murderball

by on Oct.11, 2010, under Week van de toegankelijkheid

Het is week van de toegankelijkheid, met als thema iets met sport. Voor ons gewoon een excuus om eens wat vette youtube filmpjes te plaatsen! We beginnen met rugby aka Murderball:

Eigenlijk moeten we Stefan een keer mee laten doen.

2 Comments :, , , , , more...

Obstakels: School, de FHJ. UPDATE

by on Oct.09, 2010, under Obstakels

Een tijdje geleden schreef ik dit blog over de obstakels die ik, rolstoelgebruiker, tegen kom op mijn school. Met dat artikel wilde ik eigenlijk aangeven wat voor kleine dingen als obstakel kunnen gelden wanneer je een rolstoel gebruikt. Kort na het publiceren van dit artikel kwam er een reactie van FHJ directeur Wiel Schmetz. (continue reading…)

2 Comments :, , , , more...

Pagina's