Leven Op Wielen

Obstakels: School, de FHJ. UPDATE

door op 9 oktober 2010 in Obstakels

Een tijdje geleden schreef ik dit blog over de obstakels die ik, rolstoelgebruiker, tegen kom op mijn school. Met dat artikel wilde ik eigenlijk aangeven wat voor kleine dingen als obstakel kunnen gelden wanneer je een rolstoel gebruikt. Kort na het publiceren van dit artikel kwam er een reactie van FHJ directeur Wiel Schmetz.

Ik was er een beetje cynisch over maar binnen korte tijd werden alle ‘obstakels’ aangepast. En om de sanitaire ervaring nog ultiemer te maken is er ook een nieuwe, nog gehandicaptvriendelijkere wasbak geplaatst.

Hoewel ik niet de intentie had om deze aanpassingen aan te vragen ben ik er toch wel erg blij mee. Het maakt het schoolleven op de FHJ nog net een beetje leuker. Als er nu ook nog een tap in de kantine komt ben ik echt helemaal tevreden.

:, , , ,

2 reacties op deze blogpost

Leave a Reply

Pagina's