Leven Op Wielen

Even een update

door op 8 juni 2011 in Geen categorie

Het is al een tijdje stil op het weblog van Levenopwielen, maar dat wil niet zeggen dat we nergens mee bezig zijn. We zijn druk bezig met het bedenken van items en blogs, maar hebben op dit moment helaas te weinig tijd om het uit te werken.

Alexander is met zijn laatste maand studeren in Estland bezig. Hij heeft het daar prima naar zijn zin, maar is ook wel blij als hij weer naar huis kan. Hij zal over al zijn belevenissen in Estland zeker nog een blog schrijven.

Ikzelf heb stage gelopen (of gereden) bij Support Magazine. Een lifestyle blad over wonen, werken, leven en sporten met een lichamelijke beperking. Erg leerzaam en ik heb er ook veel leuke idee├źn opgedaan voor weblog Levenopwielen.nl.

Over een weblog gesproken; Support Magazine heeft ook een blog, waar ik wekelijks op post. Vaak zijn het gave filmpjes, leuke weetjes, aankondigingen of nieuwtjes. Zeker eens naar kijken zou ik zeggen, al is de inhoud van dat blog van een hele andere orde dan Levenopwielen.nl.

Nieuw is dat enkele van onze blogs geplaatst zullen worden op www.geenbeperking.nl. Deze internetportal is nog niet online, maar dat zal niet lang meer duren. Je zult daar ook blogs vinden van andere jongeren met een lichamelijke beperking.

Maar wat kun je nog van ons verwachten? Binnenkort zal er, zoals eerder gezegd, een blog van Alexander online komen over zijn tijd in Estland. Ikzelf ben bezig met de aanschaf van een (maat)pak. Dat valt nog niet eens helemaal mee, omdat ik door mijn beperking geen standaard maten heb natuurlijk. Hierover kun je op korte termijn een uitgebreid verhaal vinden over mijn bevindingen. Verder zijn Alexander en ik beide bezig met de aanschaf van een handbike, en als dat proces doorlopen is zul je daar absoluut ook nog wat over te lezen (of te zien) krijgen.

Voor nu even een zoethoudertje in de vorm van een filmpje (ja, die staat ook op het blog van Support Magazine, maar die heb ik daar ook zelf op gezet.)


1 reactie op deze blogpost

  • theporndude

    Ik heb zojuist de fabrikant van de rolstoelbakfiets gesproken. Een nieuwe bakfiets zal speciaal voor ons gemaakt moeten worden dus het gaat allemaal nog wel even duren maar het vooruitzicht op ons hernieuwde vrijheid is heerlijk!

Leave a Reply

Pagina's