Leven Op Wielen

Doorgaan

door op 15 juni 2011 in Geen categorie

Doorgaan, ja dat is wat we uiteindelijk met ons blog willen. Maar eigenlijk is het leven altijd een kwestie van doorgaan. Na een dieptepunt of vervelende situatie in je leven, moet je uiteindelijk toch de draad weer oppakken. Dat is niet altijd even makkelijk, maar het moet nou eenmaal.

Maargoed, eigenlijk is dit berichtje niet om iemand moraal of iets dergelijks bij te brengen. Nee, dit berichtje is gemaakt om nog maar een keer aandacht te vragen voor de documentaire ‘Doorgaan’ van Tom Poederbach. Het gaat over het Nederlandse rolstoelbasketbalteam. Ik vond het in ieder geval cool om te zien. Daarnaast laat het ook zien dat ook rolstoeltopsport, echt topsport is. Een keer in de week trainen is niet genoeg. Het is met volle overgaaf gaan voor je doel. Kijk nou maar gewoon.

DOORGAAN (WEB DOCU) from Tom Poederbach on Vimeo.


Leave a Reply

Pagina's