Leven Op Wielen

Jezalhetmaarniethebben: De Quickie Caddy

door op 20 september 2010 in Jezalhetmaarniethebben

Jezalhetmaarniethebben is een rubriek voor gadgets die het leven op wielen nog leuker maken.

We beginnen met dé gadget der gadgets: Een suf stukje plastic – de Quickie Caddy. Ik kom ze regelmatig tegen, andere rolstoel gebruikers. 9 van de 10 keer is dat op school of in een super markt en elke keer weer zitten ze stuntelen met boodschappen mandjes of (laptop)tassen. Ik kan het dan niet laten om te grijnzen als ik met mijn handige Caddy’s voorbij rol.  Wie ze heeft bedacht is werkelijk geniaal, geen gedoe meer met mandjes op schoot of, de altijd irritante, zware tas achter je stoel. Waarom heeft iedereen dit niet?

De Quickie Caddy werkt alleen als er verdovende middelen mee worden vervoerd.

De Quickie Caddy bestaat uit twee steunpootjes die als je ze niet gebruikt omhoog geklapt zijn. Als je ze nodig hebt klap je ze omlaag en kan je ze desnoods nog breder of smaller zetten. Hierdoor kan je, bijvoorbeeld, gemakkelijk een krat bier / boodschappen mand meenemen of als je ze dichter bij elkaar zet een emmer of een smalle tas. Wil je nu ook een Quickie Caddy? Kijk dan even hier of neem contact op met je lokale rolstoelboer.

 

:, , , , , , , , , , , ,

2 reacties op deze blogpost

Leave a Reply