Leven Op Wielen

About

Over het blog.

Dit blog gaat over wat allemaal wel kan als rolstoelgebruiker. Volgens ons kun je in een rolstoel bijna alles, maar moet je soms creatief zijn. Het houdt ons in ieder geval niet tegen om alles te doen wat we willen.

Wij schrijven voor twee doelgroepen:

De rolstoelgebruiker

Voor deze groep schrijven vooral om te laten zien wat allemaal kan en te laten zien wat wij, of andere rolstoelgebruikers, doen. Deze blog gaat over oplossingen, kansen en mogelijkheden. Denk hierbij aan aanpassingen en gadgets die je als rolstoelgebruiker goed kunt gebruiken. Maar ook sport en andere activiteiten die je kunt ondernemen. Ons doel is om deze groep te inspireren om nieuwe dingen te proberen.

De niet rolstoelgebruiker

Aan deze groep willen wij juist laten zien wat allemaal wel kan. Wij horen veel te vaak: ‘ik vind het ZO goed dat je hier bent’ als we weer eens een in een kroeg of discotheek te vinden zijn. Het is tijd voor een stuk bewustwording, veel mensen staan niet stil bij wat de mogelijkheden zijn en zien alleen problemen. Wij hopen via dit blog te laten zien dat het eigenlijk vrij gewoon is dat we leven op wielen.

Auteurs: Alexander Slot en Stefan Buitenhuis
Contact: info@levenopwielen.nl


Pagina's